Зареждам...
Плуване с делфини
Описание на услугата
КОНТАКТ С ДЕЛФИНИ - популярно известен като ПЛУВАНЕ С ДЕЛФИНИ представлява близък контакт с делфин/и във водна среда - малкия басейн на Делфинариум Варна. Вие влизате в ролята на треньор и делфинът изпълнява заедно с Вас част от най-атрактивните номера от Делфин шоу. Вие осъществявате с него вълнуващ емоционален и физически контакт.
За да ползвате тази услуга, трябва да сте запознати с някои  важни подробности и да отговаряте на критериите, изброени по-долу:
  • Контактът с делфини  не е медицинска или лечебна процедура!
  • Вие трябва да сте навършили 12 години. От 12 до 18 г. трябва да имате разрешението на Вашите родители, което да се удостовери с подписа на поне един от тях.
  • Вие се задължавате стриктно да спазвате указанията на треньорите и другите длъжностни лица на Делфинариум Варна преди, по време и след Контакта с делфини.
  • Не трябва да страдате от кожни, психически и други тежки болести, които биха се усложнили във водна среда. Не трябва да сте употребили алкохол.
  • Контактът с делфини се извършва във водна среда, с индивидуални поплавачни жилетки. Въпреки това, Вие трябва да умеете да плувате поне на елементарно ниво.
  • Контактът с делфини се осъществява групово, съвместно с максимум още пет други клиента освен Вас. Придружители, които не са клиенти, не се допускат по време на Контакта с делфини.
  • Снимки по време на Контакта с делфини се правят само от специален фотограф на Делфинариум Варна, който снима подробно и поотделно всеки клиент по време на Контакта. На излизане, по Ваше желание, срещу отделно заплащане, можете да получите предпочетените от Вас снимки на хартиен носител, а като безплатен бонус същите, на цифров файл. Последните ще Ви бъдат изпратени по е-мейл. Изображенията остават собственост на Делфинариум Варна.
  • Ползването на услугата става след предварително заплащане: на касата на делфинариума или онлайн, чрез сайта. Не се допускат резервации без заплащане.
  • За да ползвате услугата трябва да се явите на касата на Делфинариума 15 мин. преди означения на билета Ви час като носите със себе си бански, хавлия и чехли.
  • Преди Плуването с делфини ще бъдете инструктирани от наш треньор и ще Ви се наложи да подпишете декларация, че сте запознати и разбирате горните условия.
 
Месец лева
Цена Плуване с делфини
януари - март не се предлага
април - ноември 200
декември не се предлага


  Често задавани въпроси
 
ВъпросКаква е дълбочината на водата?
Дълбочината в тази част на басейна е 3 метра.
 
ВъпросКаква е температурата на водата?
През цялата година температурата на водата в басейна е между 21 и 24 градуса.
 
ВъпросДетето ми не е навършило 12 години, но плува много добре. Може ли да направите изключение?
Не, не може. Причините за това ограничение са няколко и това, което ги обединява, е грижата ни за децата.