Шоу
с делфини

Ще видите невероятните спортни и акробатични умения на нашите питомци. Скокове на височина, за които ние хората само можем да мечтаем. Двойно салто, троен аксел. Ще видите как делфините спасяват човек във водата.
Те ще ви попеят. Ще танцуват рокендрол и валс. А в колективните спортове...там просто можем да мечтаем. Такива спасявания във волейбола, такива космически забивки в баскетбола. И да не пропуснем играта с публиката – Цар Футбол. Пригответе се да загубите дъх от емоции и радост. И още от сега ви казваме – делфините обожават аплодисментите на публиката, те са тяхната голяма награда.

*Допълнителната услуга „Право за снимане“ се отнася за заснимане на представлението или част от него с Ваш фотоапарат, камера или друго фотографско устройство. В тази услуга не са включени снимки в непосредствена близост и пряк контакт с делфините и тюлените.
 

 

Плуване
с делфини

Близък контакт с делфини във водна среда - малкият басейн на Делфинариум Варна. Вие влизате в ролята на треньор и делфинът изпълнява заедно с вас част от най-атрактивните номера от Делфин шоу. Атракцията се предлага единствено в периода април – октомври.

Цени - плуване с делфини
Период Дни от седмицата
вторник - четвъртък петък - неделя
От 1-ви май до 31-ви май 200 лева 300 лева
От 1-ви юни до 30-ти юни 300 лева
От 1-ви юли до 31-ви август 350 лева
От 1-ви септември до 30-ти септември 300 лева
От 1-ви октомври до 31-ви октомври 200 лева 300 лева
 
А ето и някои важни подробности, с които трябва да сте запознати преди Плуването с делфини:
 
  • Трябва да сте навършили 12 години. Ако сте между 12 г. и 18 г., ви е необходимо писмено разрешение от поне един от родителите ви. Причините за това ограничение са няколко и това, което ги обединява, е грижата ни за децата.
  • Това не е медицинска или лечебна процедура и също така не трябва да страдате от кожни, психически и други тежки болести, които биха се усложнили във водна среда.
  • Ако сте бременна, силно препоръчваме да отложите това приключение!
  • Не трябва да сте употребили алкохол.
  • Плуването с делфини се извършва с индивидуални поплавачни жилетки. Въпреки това, трябва да умеете да плувате поне на елементарно ниво.
  • Дълбочината в тази част на басейна е 3 м., а температурата на водата през цялата година е между 21 и 24 градуса.
  • Контактът с делфини се осъществява групово заедно с максимум още пет други посетители. Придружители на участниците не се допускат по време на атракцията.
  • Снимки по време на плуването с делфини се правят само от наш специален фотограф. Той заснема всеки участник поотделно. Снимките, които харесате и заплатите, ще получите отпечатани на хартия и/или на Вашия имейл адрес. Цената на една снимка е 15 лева. Изображенията остават собственост на Делфинариум Варна.>
  • Преди да плувате с делфините, трябва предварително да сте заплатили услугата на касата на Делфинариума или онлайн през сайта. Не се допускат резервации без заплащане. Важно е да се явите на касата 15 мин. преди часа ви за плуване с делфини и да носите бански, хавлия и чехли.
  • Преди плуването с делфини, наш треньор ще ви обясни какво трябва и не трябва да правите. След това трябва да подпишете декларация, че сте запознати, разбирате условията и ще спазвате указанията на треньорите.

Целувка
с тюлен

Не пропускайте да се запознаете отблизо и с нашите тюлени. След всяко представление на колегите си делфини, тези мили и весели същества ще ви посрещнат във файето и с удоволствие ще си направят фотосесия с вас. А ако са в настроение, ще ви изпратят с целувка по бузата.

 

Кафе-сладкарница с подводно наблюдение на делфините

 

Независимо дали сте посетили шоуто на делфините, или просто се разхождате край Делфинариум Варна, не подминавайте още едно уникално преживяване.

В нашата кафе-сладкарница през специални илюминатори можете да наблюдавате подводния живот на делфините. Уверяваме ви: има какво да се види. 

Ще се почувствате като в подводница, а вашите любимци ще ви изненадат и под водата. Както знаете, щурата Йоана обича вниманието!

А след това, за да бъде преживяването ви пълно, на терасата непременно се полюбувайте на най-красивата панорама на варненския залив. Както и на превъзходното ни кафе, коктейли и всякакви сладки и солени изкушения!

С управителя на сладкарницата може да се свържете на тел. 0888 669108

Сувенирен
магазин

Даже и да Ви се иска, няма как да отминете нашия сувенирен магазин, защото Вашите деца няма да пропуснат царството на веселите играчки. Делфинчета и тюленчета, десетки видове полезни малки вещи. Те са на достъпни цени и идеално ще решат въпроса "Какъв оригинален подарък да направим на близките си? Или пък какво да си вземем за спомен от Варна и България?"

 

Организиране на лично събитие

Делфините в Делфинариум Варна обожават празниците и ви предлагат с тяхна помощ да превърнете личния си празник в събитие.

Галерия